Stamboekopname

In verband met het coronavirus, is de stamboekopname van 4 april in Velddriel uitgesteld. U kunt u pony’s nog wel gewoon opgeven, via de site van het NSPS of neem contact op met het secretariaat. Zo gauw we weten wanneer het wel door kan gaan, hoort u van ons.

Voorjaarsvergadering uitgesteld

In verband met de nieuwe maatregelen en adviezen van de overheid voor het coronavirus , heeft het bestuur besloten, om de voorjaarsvergadering van 13 maart, niet door te laten gaan. We gaan de situatie per week bekijken en houden u op de hoogte wanneer de vergadering wel gehouden kan worden.

Voorjaarsvergadering

Het bestuur heeft besloten om de voorjaarsvergadering aan te laten sluiten op de LAR vergaderingen. Als de agenda van de LAR bekend is kunnen we die gelijk behandelen in de vergadering. Onze mening kan dan door Ernst gelijk meegenomen worden naar de LAR vergadering. Onze voorjaarsvergadering staat gepland op 13 maart 2020.

Stamboekopname

De stamboekopname voor dit jaar staat gepland op 4 april te Velddriel. Driejarige liefst digitaal opgeven via de site van het NSPS. Bent u niet in de gelegenheid om dit digitaal te doen, kunt u mij ook bellen. (0637456143 graag na 13.00 uur) . Ook op de voorjaarsvergadering van 13 maart is er de gelegenheid om u in te schrijven. Vanaf 8 uur zal de veterinair en inspecteur aanwezig zijn. Ik plan in blokken van tien pony’s per uur. Ik zie u opgave’s tegemoet.

Nieuws en Weetjes

Organiseert u een evenement, of heeft u een leuke foto (oud of nieuw) mail dit dan met de tekst naar ons e-mailadres.

Raboclubactie

Ook dit jaar heeft onze vereniging weer meegedaan met de Raboclubactie. Het enige wat u hoefde te doen, is stemmen uitbrengen op onze vereniging. Als u lid bent van de Rabobank krijgt u u stembiljet over de post of op de mail. Hiermee kunt u u stem uitbrengen. Dit heeft u dit jaar ook weer gedaan en de Rabobank heeft die stemmen weer omgezet naar geld. We mochten het mooie bedrag van 199,29 ontvangen. Iedereen hartelijk dank voor het stemmen.